EL PLE, QUEDA BUIT (sense continguts)

L’alcaldessa retira de l’ordre del dia els punts més importants (a aprovar o rebutjar) de tota la seva legislatura. El que es preveia un Ple maratonià en el qual debatre els motius pels quals el grup de Convergència vol demanar uns crèdits bancaris que provocaran l’asfixia econòmica de Puigdàlber, queda reduït a una anecdòtica sessió plenària de 14 minuts…

Els convenis/contractes que havien d’acompanyar la documentació dels punts 4 (referent als interessos bancaris) i 6 (sol·licitud del préstec), NO existien. És inversemblant que l’Alcaldessa no aporti la documentació requerida per a l’aprovació de punts que ella mateixa proposa. Sobretot, quan el tema és tant important que posa en joc el futur del municipi.

Queda per veure si això és degut a una negligència (fet que determinaria la incapacitat de l’equip de govern per treballar correctament), o és degut a que l’Alcaldessa coneixia el risc de que el ple, per majoria, votaria EN CONTRA de les seves propostes impopulars.

Al mateix temps, l’Alcaldessa també hauria d’explicar com és que te la insensatesa de difondre per Internet la decisió de vot del grup que li permet governar, dos dies abans de la celebració del ple. Aquest fet no seria de la nostra incumbència, si no fos per que s’evidencia com es governa actualment a Puigdàlber.

Però tornem al Ple Extraordinari. Un cop arribat el moment d’aprovar el punt 5, inexplicablement i sense cap motiu l’Alcaldessa també el retira de l’ordre del dia per sorpresa de tots els presents i, a correcuita, dona per finalitzadala sessió plenaria i abandona la sala ¿¿¿…???

En resum, convoquen un Ple Extraordinari de 6 punts. Se’n resolen 3, els 2 més importants i cabdals son retirats per manca de documentació ¿¿¿…??? i, de retruc, un altre punt també és retirat innecessàriament, sense argumentació ni lògica

– Què hi ha de seriós en tot plegat, Sra. Maria Elias?
– Quina l’ectura se n’ha de fer?


EXISTEIXEN ALTRES SOL·LUCIONS :

Hi ha dues propostes alternatives sobre la taula per fer front al pagament de la expropiació dels terrenys de la Sala Polivalent. Dues propostes en les que el nostre grup ha estat reballant i que NO son econòmicament perjudicials per als contribuents. Aquestes solucions evitarien la ferma convicció de l’Alcaldessa de voler demanar uns préstecs bancaris als que difícilment es podrà fer front.

Els representants de CDC a Puigdàlber haurien d’explicar, amb raons de pes i arguments inqüestionables :

– Per quins motius no tenen en compte les altres solucions?
– Per quins motius volen, amb tanta celeritat, demanar el crèdit?

– Per què volen hipotecar l’economia del poble fins l’any 2020, i…

– Qui afrontarà el deute un cop l’Alcaldessa abandoni l’Ajuntament?


UNS PROCEDIMENTS POC REGULARS :

El nostre grup ha notificat a institucions públiques, que l’equip de govern NO va facilitar les dades patrimonials (i per tant econòmiques) als tècnics de la Diputació encarregats d’elaborar l’informe econòmic requerit per demanar els crèdits. La mateixa alcaldessa així ho reconeix en el segon punt de la carta, on respon a les qüestions requerides per la Direcció General de l’Administració Local de La Generalitat de Catalunya.

I si no és suficient, l’Alcaldessa va convocar de forma INCORRECTA la Comissió de Comptes (òrgan intern de l’Ajuntament) que havia de fer el seguiment, i per tant, les decisions que aquesta Comissió hagi pres podrien ser invàlides.

De tots aquests afers, no en parlen. De tants “errors”, no en diuen res. De raonaments per tal de justificar el crèdit que volen demanar, no en fan. De possibles alternatives, no en volen ni sentir a parlar.

Aleshores, quins son els motius pels quals l’Alcaldessa vol “primer pagar i després negociar”, tal i com ella ha manifestat? Què i amb qui negociarà un cop hagi signat el crèdit…???

Anuncis
Explore posts in the same categories: General, Sessions Plenàries

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: